top of page
  • Writer's pictureMiriam Nabunya

DEN SOM HAR EN HENSIKT MED LIVET KAN TÅLE NESTEN HVA SOM HELSTVi er tilbake 😊.

Det er ingen hemmelighet at de siste to årene har testet oss på alle mulige måter. De har testet vår forretningsstruktur, vårt «hvorfor» og vår ydmykhet overfor oss selv og andre. Vi har virkelig følt på en tyngde ingen av oss kunne ha forestilt oss, men vi er f**n meg fortsatt her- du er RÅ!


Akkurat som deg har også vi i Nabunya AS kjent koronaens brutale slag, og til tross for det har vi fortsatt å produsere arrangementer, selv om det var gjennom en skjerm. Sommeren 2021 skulle jeg slå hele bedriften i konkurs og få meg "en vanlig jobb", men noe inni meg sa at det ikke var tiden, og gjett om jeg er glad for det i dag😃.

Vi har vokst, skapt nye tjenester og fått nye kunder, og det har vi deg, vår kjære kollega å takke for. Du lurer sikkert på;

"Hva i all verden har jeg gjort for å hjelpe deg?".

Nå skal du høre.


For å sitere den tyske filosofen og filologen Friedrich Nietzsche;

“ Den som har en hensikt med livet kan tåle nesten hva som helst.”


Selv om man kan være kritisk til mange av hans filosofiske tolkninger, føler jeg at han virkelig traff spikeren på hodet med “wer ein wofür im leben hat der kann fast jedes wie ertragen”= Den som har en hensikt med livet kan tåle nesten hva som helst.


Hver dag du har stått opp og gått på jobb, selv om arbeidsplassen var i stua, har du fortsatt å finne nye måter å være en ekte UC:LAGer (Undercover-leverandør av Glede). Du har skapt, stått i demonstrasjoner foran Stortinget og skrevet brev til politikere eller postet i SoMe om at vi også bare vil tilbake til å gjøre det vi elsker. DETTE har hjulpet til å endre narrativet om næringen vår og synliggjort at kultur og arrangementer er en bransje som virkelig gjør en samfunnstjeneste - at vi trengs!

Dette har igjen ført til at små aktører som oss har fått innpass på nye behovsområder der vi har fått satt opp butikk og har kunnet holde dørene åpne.

Så TAKK, kjære kollega, for at du, akkurat DU, står på.


Nyt av det som er kvar av september måned.


Hilsner

🙋🏿‍♀️Miriam og gjengen i #TeamNabunya


18 views0 comments

Comments


bottom of page