top of page
  • Writer's pictureMiriam Nabunya

UC:LAG frokost #1 | NIO House

- Fasjonable showrooms, Moderne fasiliteter og Gratis møterom i Norges mest berømte gate.


Nå er vi igang med UC:LAG igjen og ønsker derfor å invitere deg til første utgave av UC:LAG frokost #1 som blir i Norges mest berømte gate, nemlig hos NIO House Oslo.

I de romslige lokalene på over to etasjer har NIO House flere møterom, arrangementslokaler og fullt teknisk utstyr som vi alle kan bruke helt GRATIS. Jepp! Du leste riktig, helt gratis og vi ønsker å invitere deg inn i dette fantastiske huset og vise deg fasilitetene, slik at du kan finne ut hvordan du kan bruke dem til ditt neste styremøte, medlemssamling eller arrangement.For anledningen har vi inngått samarbeid med NIO House v/Renate Viring som er Lead of NIO House. Alle i UC:LAG-nettverket er velkommen til en kollegial frokost med eksklusiv visning av huset før det åpner for publikum, slik at du kan få svar på spørsmål du måtte sitte inne med.

Til daglig driver Viring og hennes team på 8 ansatte hele NIO House, inkludert NIO Life og NIO Café, i tillegg til alle husets arrangementer og aktiviteter i NIO Community. Både hun og vi, er glade for å endelig kunne ønske alle UC:LAGere velkommen til vårt første fysiske arrangement hos NIO House, torsdag 22. september kl 08:30-10:00.

Meld deg på HER:


Kort om NIO House:

Den helt nye Japanske bilforretningen åpnet i oktober 2021, og de kunne ikke valgt et flottere sted å profilere seg selv. NIO House ligger nemlig i første etasje til tidligere Hotel Nobel på Karl Johan, rett ved siden av Grand Café og Bjerke Urmaker. I varm belysning med innsyn fra Karl Johans gate kan man se superbiler som NIO EVE og EP9. Der inne er også et bibliotek, en kundelounge der man kan slappe av, en kafé hvis man trenger litt påfyll av mat og drikke, en shop som selger ulike Nio-effekter, lekerom til de minste og ikke minst en peisestue.

Hvor: Karl Johans gate 33, 0162 Oslo

Når: Torsdag 22. september, kl 08:30.

RSVP HER så fort som mulig.


PROGRAM

Kl. 08:30-09:00- Registrering & Frokost


Kl. 09:00-09:15- Nabunya AS Dgl. Miriam ønsker velkommen og forteller litt om UC:LAG i den tid som kommer


Kl. 09:15-09:25- Renate Viring ved NIO House | Historie | Verdier | Satsninger | Muligheter for arrangører


Kl. 09:25-09:45- Omvisning på NIO House


Kl. 09:45-10:00- Mingling og avsluttning


Undercover Leverandører av Glede (UC:LAG) - der menneskene bak Kultur-Norges evige maskineri er i fokus ❤️


20 views0 comments

コメント


bottom of page