top of page
  • Writer's pictureMiriam Nabunya

Undercover Leverandører av Glede (UC:LAG) er tilbake 12. august kl 10.

I starten av Covid-19 kastet vi oss rundt og startet solidaritetsinitiativet UC:LAG med mål om å skape et forum der vi og våre bransjekollegaer er i fokus, og der vi kunne lufte tanker og dele bekymringer som vi bar på i hvert vårt lille hjørne av landet.


Hver onsdag i ti uker gikk vi live med eksperter som fellesskapet kunne stille spørsmål til – om utvikling og inspirasjon, og for å hjelpe oss å skifte fokus «i vår nye hverdag som isolerte undercover leverandører av glede».

Først ut, onsdag 8. april, var håndballspiller og mental trener Anja Hammerseng-Edin, som snakket med daglig leder Miriam om å ta eierskap til eget sinn, om å skape struktur i en annerledes hverdag og om ulike verktøy å bruke.


Under høstens første Onsdag LIVE skal hun ta et lite tilbakeblikk på sommeren, dele hva som kommer i høst og aller viktigst, høre hvem du vil invitere inn til sesong to av Onsdag LIVE, som starter allerede 19. august. Bli med live via UC:LAG sin FB gruppe eller se alle samtalene på vår Youtube kanal, Nabunya TV. Her slipper vi nye samtaler hver uke.21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page