top of page
  • Writer's pictureMiriam Nabunya

VI ER DEDIKERTE TIL Å TJENE PROFESJONELLE ARRANGØRER, MANAGEMENT OG AGENTER

Updated: Sep 18, 2022
Navnet mitt er Miriam Nabunya, og jeg er daglig leder, serviceekspert og konsulent i kultur- og managementbyrået Nabunya AS. Vi er en leverandør som er dedikert til å tjene profesjonelle arrangører, management og agenter. Dette gjør vi på mange måter, blant annet gjennom solidaritetsinitiativet UC:LAG − Undercover Leverandører Av Glede. Dette er en digital plattform vi startet for å kunne glede, inspirere og motivere våre kollegaer, nemlig dere – de usynlige skaperne av kultur og eventer i Norge. Vi tilbyr også skreddersydde tjenester innen prosjekt- og prosessledelse, HR og personalhåndteringstjenester, samt konsulenttjenester, scene- og produsenttjenester.

Vårt mål som tjenesteleverandør har alltid vært å være en høyre hånd for våre samarbeidspartnere og bransje. Dette har vi lykkes med, og jobber i dag med flere av av landets ledende arrangører, management og agenter.

Siden 12. mars har vi hatt tett kommunikasjon med flere av dere og jobber fortsatt med å nå ut til enda flere. Vi mener nemlig at nå er tiden inne for å komme nærmere hverandre, spille hverandre gode og bidra til at bransjen vår, som vi elsker så høyt, ikke bare skal overleve, men også knyttes sterkere sammen.

Vårt mål for 2020 er å feire vårt 10-årsjubileum med så mange som mulig. Dette målet skal vi holde fast ved, ved å nå ut til brorparten av dere. Vi skal feire våre første 10 år med å dele alt det vi har lært på denne reisen, samt de erfaringene vi har gjort de siste tre månedene.

Takk for at du tok deg tid til å lese litt om oss, vår misjon og vår kjærlighet for bransjen.

/Miriam og gjengen i Nabunya AS


69 views0 comments

Comments


bottom of page