top of page
  • Writer's pictureMiriam Nabunya

NYHETSBREV #2

Updated: Aug 15, 2020


Kjære kollega,

Håper du har hatt en strålende sommer til tross for omstendighetene. Velkommen tilbake til striden!

Det er ingen hemmelighet at vi befinner oss i en krevende tid. Bransjen vår er økonomisk utrydningstruet. Vi ser flere av våre kollegaers mangeårige hardt arbeid gå opp i røyk – i form av konkurser – og store deler av kultur- og eventbransjen er ennå ikke inkludert i en kompensasjonsordning.


Vi må forbli mentalt sterke , omfavne empirisk kreativitet og bevare vår naturlige produktiv paranoia. For å sitere kollega Magnus Håkansen, daglig leder i den norske avdelingen av det prisvinnende Brand Experience-byrået Nine Yards:


«− Folkene i bransjen vår er world class kaospiloter. Vi er kreative og vi kan gjøre andre aktiveringer enn kun store eventer. Det er ikke lenge siden vi ble sett på som «partyfiksere»(…)»

VI ER WORLD CLASS kaospiloter, og om det er én ting vi er ekstra gode på, så er det å se muligheter der folk flest ser hindringer.

Vi hører på politikernes forklaringer rundt hvorfor vår enormt brede bransje som ble påvirket både først og størst i starten av denne pandemien, fortsatt ikke har fått tilstrekkelig med kompensasjon. Hverken for det vi har gjennomgått eller det vi fortsetter å gjennomgå nå som vi prøver å opprettholde en form for drift i den nye normalen – samtidig som vi blir holdt under oppsyn med forstørrelsesglass.

La oss fortsette å jobbe mer sammen, forsterke gamle relasjoner og bygge nye. Og fremfor alt, våge å tro at vi kommer til å overleve dette. Vi kommer til å komme oss ut på den andre siden ganske så mørbanka, men vi skal klare oss gjennom dette.


Vi ønsker deg en positiv høst og flere uventede og gode samarbeid.

/Miriam og gjengen

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page