top of page
  • Writer's pictureMiriam Nabunya

Nyhetsbrev #4Kjære kollegaer,

I 2020 skulle vi ha feiret 10-årsjubileet vårt sammen med familie, venner, samarbeidspartnere og bransjekollegaer, men det ville ikke koronaen.


Til tross for en iherdig kamp om å fortsette driften gjennom vårt aller tøffeste år, så tok høsten/vinteren kaka. Høsten kom med stormskritt og større motganger enn mange av oss kunne forestille oss. Det er ingen hemmelighet at mange av oss er slitne, men det som gjør meg ekstra stolt over å være del av denne bransjen, er at vi ikke gir oss så lett! Det høsten 2020 har minnet oss på, er at når ingenting fungerer så går vi tilbake til der alt startet, med et mål om å få en klarere forståelse av det neste steget. Vi er blitt nødt til å stille oss selv noen vanskelige spørsmål:

  • Hvorfor startet jeg dette firmaet?

  • Hvorfor påtok jeg meg rollen som leder?

  • Er det verdt det?

Rollen som en formidler av trygghet, kunnskap og innehaveren av alle løsninger når det utenkelige inntreffer – vil du ha den for enhver pris? Saken er den at det utenkelige inntraff og frustrasjonen overtok. Vi er blitt fortalt at vi skal omstille oss, tenke nytt og bidra til den nasjonale dugnaden. Vi gjorde det. Vi gikk digitalt på alle mulige måter. Videoutstyr ble handlet inn, ulike studioer bygget og mange slo seg sammen med andre bransjeaktører med mål om å gjøre hverandre gode og overleve frustrasjonenes år. Til tross for dette skjedde det utenkelige – HELE bransjen vår ble stengt ned. Den andre bølgen har vært tung på så mange måter. Personlig kjentes det som å få luften ble slått ut av meg. Man kommer nok aldri til å venne seg til å miste avtaler på grunn av en pandemi, sende ut permitteringsvarsler og konstant bære på usikkerheten rundt veien videre – spesielt for ditt team. Det vi går gjennom, og har gått gjennom i 2020, skal ikke kjennetegne vårt lederskap utad, men innad blant de som har stått i dette sammen med oss. Våre folk. Tiden for refleksjon og regruppering er inne. Men først skal vi ta oss en etterlengtet juleferie. Ingen juleferie har vært så etterlengtet som denne, og når mange av dere nå logger av, så vil vi gjerne minne dere på hvor fantastiske dere er. All jobben dere har lagt ned, stor som liten, dette året er ikke forgjeves. Vi ser dere, vi inspireres av dere, vi heier på dere, og fremfor alt, vi står sammen med dere. Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år. Kjærlighet Miriam og gjengen i Nabunya <3

28 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page